VERSBEN a város - Versíró pályázat Dunaújvárosról

A Magyar Költészet Napja alkalmából a József Attila Könyvtár és a Bartók Kamaraszínház – minden korosztály számára – versíró pályázatot hirdet, amelynek témája: Dunaújváros. A díjakat Grecsó Krisztián költő, író, dalszerző adja át a színházban, a Beck Zoltánnal közös zenés irodalmi estje előtt.

VERSBEN A VÁROS

Versíró pályázat Dunaújvárosról

A Magyar Költészet Napja alkalmából a József Attila Könyvtár és a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza – minden korosztály számára – versíró pályázatot hirdet, amelynek témája: Dunaújváros.

A versek beküldési határideje: 2022. március 31.

A beküldés módja: a verseket WORD- vagy PDF-formátumban várjuk az olvszolg@jakd.hu e-mail-címre, vagy személyesen is leadhatják a József Attila Könyvtárban.

A verseket jelige, név, életkor és elérhetőség megadásával várjuk.

A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli, amelynek tagjai: Tóth Éva, Őze Áron, Csadi Zoltán.

A pályázat eredményeként első, második, harmadik helyezettet hirdetünk. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotók jutalomban részesülnek. A díjazott műveket a Bartók Kamaraszínház színészei mondják el a díjátadó ünnepségen.

A díjakat Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író, dalszerző adja át a Bartók Kamaraszínházban az április 10-i, Beck Zoltánnal közös zenés irodalmi estje előtt.

Eredményhirdetés a Bartók Kamaraszínházban: 2022. április 10. (vasárnap) 19 óra

A pályázat résztvevői 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet a Bartók Kamaraszínházba 2022. április 10-ére, Beck Zoltán és Grecsó Krisztián "Hoztunk valamit magunkból" című zenés irodalmi estjére >>.

A pályázatban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak a leadott pályamunka nyilvánossá tételéhez. Amennyiben nem engedélyezik a vers felhasználását, közlését, kérjük, jelezzék!

Az adatokat a József Attila Könyvtár adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában leírtaknak megfelelően kezeljük.

További információk: www.jakd.hu és http://bartokszinhaz.hu/