ÚJ MAGAZINOK - Kölcsönözzön 3 helyett 6 újságot!

Újra rendszeresen érkezik a közkedvelt Magyar Narancs című folyóirat. Új szerzeményeink, magazinok, újságok 2021-ben: 5 perc Angol, HelloBaby!, Best Magazin, AntropoSophia, Szabad Gondolat. Kölcsönözzön 3 db helyett 6 db újságot a JAKD-Pakk Ponton, akár a legújabb számokat is!

Kölcsönözzön 3 db helyett 6 db ÚJSÁGOT, akár a legújabb számokat is!

Várjuk a JAKD-Pakk Ponton, hétköznaponként 8 és 17 óra között! >>>
 


5 perc Angol

Ez egy bulvár-életmód magazinnak „álcázott” nyelvoktató lap, így az olvasók érdekes, hasznos és szórakozatható cikkeken keresztül tanulhatják és gyakorolhatják az angol nyelvet. Egyszerre tudnak kikapcsolódni és észrevétlenül tanulni is. Több témában kínál cikkeket (különböző tudásszinteken): havi aktualitás, érdekes hírek a nagyvilágból, ételek, receptek, utazás, állatvilág, egészség, fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány, technika, zene, könyvek, filmek. Érettségizőknek, nyelvvizsgázóknak, üzleti nyelvet tanulóknak és gyerekeknek kínál tananyagokat, feladatsorokat és kidolgozott tételeket. A kezdőknek számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban.

BEST Magazin

Sztárokban a legjobb! Celebhírek helyett valódi hírességek és hétköznapi hősök valós történetei, igényes köntösben kizárólag a BEST magazinban!A Best minden pénteken a sztárvilág legfrissebb híreit nyújtja át olvasóinak. A nemzetközi és hazai sztárok magánélete mellett olvasóink bepillantást nyerhetnek a hétköznapi élet hőseinek, áldozatainak életébe is. A Best cikkei részletesen számolnak be a napi sztárhírek hátteréről, így olvasóink kitűnően informáltak lehetnek bármely társasági témában. A szerkesztőségtől nem idegen az oknyomozó újságírás sem, cikkei az egyéb magazinokhoz képest mélyebb és nagyobb terjedelemben taglalják a felvetett témákat.

HelloBaby! - család születik

A szülés előtt álló, illetve a már a szülés után lévő kismamáknak szóló HelloBaby! magazin 2008 óta van jelen a magyarországi médiapicon. A magazin támogatja tanácsaival a kisgyermekes anyukákat és a babára vágyó párokat. A szakmai hitelességnek és az informatív tartalomnak köszönhetően, azok az anyukák, akik már a babatervezés időszakában is olvasók voltak, előszeretettel és bizalommal keresik kiadványunkat a baba érkezése után is. Olvasóink minden életfázisra találnak nálunk tanácsokat, a fogamzástól egészen a kisgyermek 3 éves koráig.
 

AntropoSophia

Élet és szellemtudomány. A Magyar Antropozófiai Társaság folyóirata. A Társaságnak ma azok az emberek a tagjai, akik számára egyértelmű, hogy az élet spirituális, szellemi elmélyítésnek alapja a Rudolf Steiner által ránk hagyott antropozófia. Rudolf Steiner szavaival kifejezve: „olyan emberek közössége, akik meg vannak győződve arról, hogy azok a feladatok, melyek a jelenből és a jövőből fakadnak, csak az élet spirituális elmélyítése által oldhatók meg”. A munkacsoportokban, olyan spirituális érdeklődéssel  és elkötelezettséggel rendelkező emberek dolgoznak együtt, akik számára egyértelmű, hogy a világ érzékelhető, anyagi része mellett létezik egy érzékfeletti, szellemi világ is.
 

Szabad Gondolat

Az antropozófia, nevelésművészet és szociális élet folyóirata. Kiadja az Ita Wegman Alapítvány. Maria Hendrika Wegman holland orvosnő, Rudolf Steinerrel az antropozófus orvoslás megalapítója. A lap részben az alapítvány által korábban kiadott "Nevelésművészet" folytatása. 1998-tól céljuk megvalósítani: Az antropozófia, mint a jelenkor szellemi forrása, a jövőt magukban hordozó, felnövekvő gyermekek nevelése és a Rudolf Steiner által felfedezett szociális hármas tagozódás egymástól elválaszthatatlanok. Bármelyiket figyelmen kívül hagyjuk, az a másik kettő torz fejlődéséhez vezet. Ezért lapunk a három témát átfogó összefüggéseiben szeretné a középpontba helyezni.