Könyvbemutató - BALOGH MÁRTA: SZILÁNKOK

Író-olvasó találkozóra hívjuk Önt és családját február 19-én, hétfőn 17.30 órakor a József Attila Könyvtár előadótermébe. Szeretettel vár minden érdeklődőt csurdu Balogh Márta legújabb kötetének bemutatójára Dunaújvárosi Kulturális Egyesület! A kötet Páli Zsuzsanna Zsibi emlékének tiszteleg.

"Karácsony felé közeledve jelent meg csurdu Balogh Márta legújabb kötete, a „Szilánkok”, amelyet Páli Zsuzsanna emlékének ajánlott. A kötet különleges borítójával, míves tördelésével felhívja magára az olvasó figyelmét... A cím az élet csillámaira, parányaira utal. Pillanatképek, gondolatok, aforizmák, líra, szösszenetek, életképek, élethelyzetek találhatók a könyvben. A szövegek olyan érintések, amelyeket bárki átélhet.

Balogh Márta: Szilánkok

című könyvének bemutatója


Tabló: Páli Zsuzsanna munkássága

A bemutatót előadók színesítik
 

2018. február 19-én, hétfőn 17.30 órakor

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a könyvtár előadótermébe!


"No, de ki az a Zsibi?... A szellemi szövetséges: Páli Zsuzsanna lénye már az első kötetét inspirálta. Zsibinek volt humora, szeretett játszani a szavakkal, állandóan foglalkoztatta a szellemét... Tehát a lelkiségem és Zsibi miatt született meg a negyedik könyvem, a Szilánkok, amely a Tükörlabirintussal „egységbe” fogja eddigi munkámat, valamint lezár egy szakaszt az írói tevékenységemben... Amíg élek, Zsibinek helye van a lelkemben, a könyveimben is.

Pénzes Petra grafikus, a kötet címképtervezője a Szilánkok-ról így vall: – Szeretnék úgy festeni, ahogyan Márti ír... Meg tud érinteni, meg tud jeleníteni mindenféle embert. Meg tudja mutatni azt is, ami az ember mögött van... Hiszem, hogy az emlékszilánk megragadásával is teljes képet festhetünk valakiről, aki fontos számunkra, akár tollal, akár ecsettel tesszük....”
 

Fotó: Zsedrovits Enikő
Forrás: Dunaújvárosi Híralp, duol.hu
Balogh Márta honlapja: csurdu.hu


A Dunaújvárosi Kulturális Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket

február 19-én 17.30 órakor a könyvtár emeleti előadótermébe!