Duplázzon, mi felezünk! Kedvezmény a kultúráért!

Elkezdődött a Duplázzon, mi felezünk! elnevezésű akció. A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza kezdeményezésére együttműködés indult a József Attila Könyvtárral.

Kifejezetten örömteli és korábban sosem látott megállapodásra került sor pénteken délelőtt a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában. Őze Áron igazgató ötlete nyomán ugyanis a város öt legnagyobb kulturális intézménye fogott össze, hogy a város lakóinak érdekében olyan együttműködést hozzanak létre, ami nagyban megkönnyíti a kultúra iránt fogékony nézők lehetőségeit. A Duplázzon, mi felezünk! konstrukció keretén belül a Bartók, a Munkásművelődési Központ, a Dózsa Mozicentrum, a József Attila Könyvtár, illetve az Intercisa Múzeum közösen vállalta, hogy aki az egyik helyszínen teljes áru jegyet vásárolt, az két hónapos intervallumon belül  a másik négy intézmény valamelyikénél féláron válthat jegyet, illetve olvasókártyát.

Összefogtak a dunaújvárosi kulturális intézmények, hogy még több emberhez eljuttassák a kultúrát.

megtalálni azt a lehetőséget arra, hogy még több kultúrát csempésszenek az emberek életébe, ezért pedig elsősorban Őze Áronnak jár köszönet, aki ötletgazdaként elindította a programot.

Ennek lényege, hogy aki a jegyvásárlásnál felmutat egy két hónapon belül vásárolt, a felsorolt intézmények valamelyikébe szóló jegyet, 50 százalékos kedvezményt kap.

A József Attila Könyvtár részéről Tóth Éva igazgató elmondta, elsősorban az tetszik neki a kezdeményezésben, hogy bár a kultúra más-más részét képviselik, mégis közös ügyük, hogy minél több emberhez eljussanak és sikeres legyen az együttműködés.

https://dunaujvaros.com/hirek/201710/duplazzon_mi_felezunk_peldatlan_kulturalis_megallapodas