A boldogság forrásai - vendégünk ENDREI JUDIT

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Országos Könyvtári Napok egyhetes programsorozatának első nagy rendezvényén. Október 3-án, kedden 17 órakor vendégünk lesz ENDREI JUDIT, beszélgetőtársa Kálnay Adél.

„Ma már tudom, tapasztalom, lehetetlen a nap huszonnégy órájában a föld felett lebegve élni, de arra törekedni, hogy legyenek boldog pillanatok, órák, napok, és ezt észre is vegyük, értékeljük, mindenképpen érdemes."

A boldogság forrásai

Vendégünk:

ENDREI JUDIT

beszélgetőtársa: KÁLNAY ADÉL
 

2017. október 3-án, kedden 17 órakor

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Endrei Judit bemondó, szerkesztő-műsorvezető 1998-ban fejezte be televíziós pályafutását. "... s akkor úgy tűnt, nehéz időknek nézek elébe. Hiszen nem igazán tudtam, mit is fogok csinálni az elkövetkező években, mi lesz az a tevékenység, amely éppen olyan örömet hoz az életembe, mint annak idején a televíziózás. Ma már mosolyogva gondolok vissza a bizonytalan érzésekre, a sok-sok kérdőjelre, de akkor szinte életmentő ötlet volt számomra, hogy könyvet írjak. Így született meg az „Anno 2000 – ezredvégi kaleidoszkóp”. Már az első könyvem is sok örömet szerzett, ezért kedvet kaptam ahhoz, hogy létre hozzam saját kiadómat."

Endrei Judit honlapja >>
 

Kapcsolódó linkek: