MEGHÍVÓ: LIVELÖVET 3. Boda Andrással, feat. Suszter

Idén sem maradunk Livelövet nélkül! A nagy sikerű sorozat március 31-én (péntek) 17 órakor folytatódik Boda Andrással, a HÉTLÖVET-sorozat szerzőjével. A világhálón olvasható Hétlövet idén a 16 éves születésnapját ünnepli. A rendezvény moderátora Nyulasi Zsolt újságíró lesz.

"Ott hagytuk abba, hogy... Lehetne 2.5 is emiatt, de sorban ez a harmadik Livelövet, így frappánsabb név nem jutott eszünkbe. Boda kapitány már rendezgeti a történeteket, s az azokhoz szorosan kapcsolódó tárgyakat: gyertek, jó lesz, mint mindig."

forrás: Facebook

Szeretettel várunk minden érdeklődőt március 31-én (pénteken) 17 órakor!

 

"Egy international, egy országos, egy dunaújvárosi/privát hír – három lövés, hetente, alsó széle közepe, telibe. A Dunaújvárosi Hírlapban tizenegy évig futó örökbecsű sorozat itt folytatódik. Írom – olvasd, terjeszd. Folytatódik, mi több, ha úgy szereted, a reggeli kávéhoz jön a minden szombaton már hajnali öttől olvasható Hétlövet Classic, a régi ízesítéssel – óvakodj a hamisítványoktól, keresd az igazit itt. Ha tetszett, szólj a barátaidnak, ha nem, küldd az ellenségeidet…"

forrás: hetlovet.com

Képek a tavalyi rendezvényről: