Ízelítő a könyvtár új DVD filmjeiből

Égigérő fű, Trója, Hattyúdal, Egri csillagok, K-pax, Ötödik elem, Idő van, Malena, Othello....

 BŐVEBBEN - HÍRLEVÉL

Az új DVD-k teljes listáját és a filmekhez kapcsolódó ismertetéseket Hírlevelünkben lehet megnézni! A hírlevelet feliratkozás után minden érdeklődő megkapja.

A bal lábam - angol filmdráma

Rendező: Jim Sheriadan ; Szereplők: Daniel Day Lewis, Brenda Fricker

Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjűnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbennie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért. Segítségükkel emberfeletti harcot vív azért, hogy teljes értékű embernek tarthassák. A film 1989-ben a Legjobb férfi főszereplő és a Legjobb női mellékszereplő Oscar díját nyerte...

 

 

Casino -amerikai gengszterfilm

Rendező: Martin Scorsese ; Szereplők: Robert de Niro, Sharon Stone

Las Vegas, a hetvenes évek: a profit fényesen emelkedik, a játékgépek és a kasszák hangja egybecseng. Ász és Nicky üzlettársak egy kaszinóban. Ász életébe belép a gyönyörű Ginger. Összeházasodnak, Ász kezdi elhanyagolni az üzletet. Végzetesen megváltoznak a viszonyok. A maffia leváltani készül a kaszinó vezetését. Nickyt megölik, Ász kijózanodik, és megpróbálja túlélni birodalma bukását, magánélete válságát.

 

Egészséges erotika - magyar filmszatíra

Rendező: Tímár Péter ; Szereplők: Rajhna Ádám, Koltai Róbert

 

Az  Egészséges erotika ühös gúnyrajz. Egy isten háta mögötti ládagyárban vagyunk, nagyrészt nők dolgoznak benne. Ennek az üzemnek semmi létjogosultsága nincs, veszteséges és vegetál. Vezetői macho-unalmukban videókamerákat szerelnek be a női öltözőbe, és monitor-láncon kukkolják a meztelenséget. Ebből aztán nagy baj lesz.

Kapcsolódó linkek: